Ouferrat
Ouferrat
Ouferrat
Ouferrat

Ouferrat · Enjoy your brand

Som una agència de disseny i comunicació visual, especialitzada a crear contingut creatiu i impactant, amb l’únic propòsit de fer arribar el producte o servei al target i que aquest no es quedi indiferent. Ens especialitzem a adaptar el contingut a totes les plataformes digitals, facilitant així el seu ús, comprensió i retentiva.

Us presentem el ShOu reel de la nostra agència, on podreu donar una ullada ràpida a les nostres feines, a nosaltres i el nostre estudi.

Per altra banda, volem fer d’Ouferrat una marca amb empremta, i és per això que hem dissenyat els nostres stickers  corporatius.

El seu ús està enfocat a aplicacions de missatgeria (Whatsapp, Telegram …) per a generar respostes ràpides i atractives per als clients.

Amb stickers personalitzats, podem reforçar la nostra identitat visual i qualsevol pot enviar-la i compartir-la amb altres contactes.

WhatsApp, utilitzat per més de 2 mil milions d’usuaris a tot el món, és l’aplicació perfecta per a utilitzar aquesta nova estratègia de marca.

També hem dissenyat les nostres samarretes amb un aire simpàtic, com també les nostres targetes de visita, que representen el mateix Ouferrat.

Client:

Ouferrat

Subscriu-te!

Estàs fins als Ous d’SPAM?
  No pateixis, només rebràs informació apassiounant.