Política de privacidad

A Ouferrat, conscients de les necessitats dels usuaris d’Internet i conscients de la importància de la privadesa estricta de la informació personal que ens confien, incloem aquesta declaració de privadesa per informar-vos de la política en el tractament de les dades personals obtingudes. de visitants i usuaris. Com a usuari, accepteu aquestes condicions pel simple fet de llegir, visualitzar o navegar per la web. Si no hi esteu d’acord, heu d’abandonar el lloc web, sense utilitzar-lo ni el seu contingut, ni accedir a les pàgines enllaçades.

Responsable del tractament de dades

El propietari del lloc i el responsable del tractament de dades és Eduard Martí Claret, amb DNI 456439777V, per posar-se en contacte amb vostè pot utilitzar l’adreça de correu electrònic hellou@ouferrat.com o el correu postal al Parc Audiovisual de Catalunya, Edifici NORD Planta -1, Carretera Km 1, BV-1274, codi postal 08225 de Terrassa, Barcelona.

Finalitat del tractament de dades

Al nostre lloc web, hi ha seccions específiques on podeu escriure les vostres dades per rebre informació sobre les actualitzacions del nostre lloc web i alguns programes que es distribueixen. Us assegurem que la informació que ens proporcioneu serà tractada de manera confidencial. Subscripció al butlletí: envieu informació d’interès a la vostra adreça de correu electrònic. Les dades s’emmagatzemaran sempre que hi hagi una previsió del seu ús per a la finalitat per a la qual van ser recollides. No es pren cap decisió automàtica amb les vostres dades. El lloc web pot utilitzar cookies, consulteu la nostra política de cookies.

Legitimació del tractament de dades

L’ús de les vostres dades es fa perquè ens doneu el vostre consentiment per utilitzar la informació que ens proporcioneu als formularis per a un ús específic indicat en cadascun d’ells. Totes les vostres dades només són necessàries per als usos específics per als quals se us sol·licita, en cas contrari no podreu utilitzar aquests serveis. CESSIONS I CESSIONS DE DADES Hi ha un ferm compromís per part nostra que les dades que proporcioneu a Ouferrat no es vendran ni transferiran a tercers sense el vostre consentiment previ, per qualsevol concepte o circumstància, excepte consentiment exprés o obligació legal. El nostre lloc web conté enllaços a altres llocs web de tercers. Ouferrat no es fa responsable de les polítiques i pràctiques de privadesa d’aquests altres llocs web.

Drets de les parts interessades

Teniu dret a accedir a la informació sobre la vostra persona que s’emmagatzema a les nostres bases de dades, a rectificar-la en cas d’error, eliminar-la, limitar-la per oposar-se al seu tractament i retirar el vostre consentiment si així ho desitgeu. Tot el que heu de fer és escriure un correu electrònic a hellou@ouferrat.com i us respondrem qualsevol dubte, comentari o aclariment que tingueu. Per obtenir més informació sobre temes relacionats, el lloc web de referència de la Xarxa espanyola és l’Agència de Protecció de Dades, on teniu dret a reclamar.

Subscriu-te!

Estàs fins als Ous d’SPAM?
  No pateixis, només rebràs informació apassiounant.